TINICHIGERIE ȘI VOPSITORIE AUTO CLUJ

DOCTOR VADAUTO

ITI SARE IN AJUTOR!

Iti repara masina, cu munca si spor, sa-ti arate bine si pe viitor!

Cand ne gandim la autovehicule, sau orice alt tip de masinarie, nici nu ne trece prin gand cat de multe asemanari exista intre oameni si acestea. Masina, asemanatoare omului, in timp nu va mai functiona la fel de bine si nici nu v-a mai “arata ca in tinerete”.

Timpul isi pune amprenta peste tot ce exista in lume, fie ca ne place, fie ca nu. Pentru ca nu vrem sa va lasam masina “prada timpului”, VADAUTO si-a deschis propria sectie de TINICHIGERIE si VOPSITORIE AUTO.

Acum va putem “trata” automobilul, de la interior la exterior, pentru ca acesta trebuie sa ruleze bine dar sa si arate “la inaltime”.

In timp ce utilajele sunt noi, personalul angajat, pentru a sterge “batranetea” de pe caroserie, este unul cu experienta in domeniu, practica continua fiind ceea ce transforma talentul in performanta. Pune utilaje performante in mainile persoanelor potrivite, si perfectiunea nu mai e ceva la care doar visezi, e realitatea ta.

MAȘINĂ ZGÂRIATĂ SAU AVARIATĂ?

 

Ati fost participant la un accident auto, v-ati zgariat masina in parcare sau pur si simplu “varsta masinii” incepe sa se arate lumii si la exterior?

Sunteti pe maini bune la noi. Reparam fara griji orice element al caroseriei sau orice parte componenta a structurii masinii. Va putem indrepta caroseria sau schimba anumite elemente ale acesteia si in acelasi timp se poate realiza sudura in argon sau in puncte de aluminiu. Sculele si utilajele de ultima generatie sunt puse in mana unor profesionisti, iar masina dumneavoastra e norocosa beneficiara.

Vopselele folosite sunt pe baza de apa, din gama PREMIUM, pentru ca tinem la calitate, iar dumneavoastra puteti sa alegeti tipul de vopsea: normala, metalizata sau perlata, pentru ca dorim ca aspectul exterior sa fie cel dorit. Daca masina ta nu mai arata ca la inceput, treci pe la VADAUTO, iar pesonalul nostru te va putea ajuta in acest sens.

Te vom indruma sa alegi solutia potrivita si iti vom explica intreg procesul de transformare prin care va trece automobilul. Pentru ca masina dumneavoastra sa isi recapete stralucirea de altadata, trebuie sa treaca prin doua etape: Etapa 1 – Tinichigerie si Etapa 2 – Vopsire.

ETAPA 1

TINICHIGERIE

Presupune urmatoarele:

*demontarea, cu grija, a componentelor caroseriei

 *sudura in puncte; sudura si indreptarea elementelor care tin de caroseria auto, inclusiv a celor din aluminiu

 *polisharea caroseriei cu masini de polishat orbitale

In momentul in care caroseria este reparata, conform normelor, masina va intra in procesul de Vopsire.

ETAPA 2

VOPSIREA

Procesul de vopsire auto, corect facut, se realizeaza cu 4 straturi de vopsea, fiecare din acestea urmand a trece prin cuptorul de coacere si apoi cel de uscare.

Cele patru straturi fiind urmatoarele:

*catodica (rol protector)

*primer (rol de sustinere)

*vopsea de culoare

*lacul de protectie (cel mai important)

Restaurarea caroseriei

un proces meticulos

Restaurarea caroseriei este un proces meticulos si aparte, prin urmare se realizeaza in spatii speciale unde aerul folosit pentru ventilare si uscare a vopselelor este filtrat pentru a evita orice depunere de impuritati, praf sau particule de apa. Vopselele auto sunt de cea mai buna calitate, iar cu ajutorul lampilor UV, reusim sa reducem din timpul de uscare al vopselelor si sa imbunatatim aderenta dintre stratul de vopsea si grund. Dupa finalizarea proceselor de tinichigerie si vopsitorie, masina dumneavoastra va fi curatata corepunzator, iar dumneavoastra veti fi pregatit de drum.

De data aceasta avand in posesie un autoturism cu un aspect mai “tanar”. Pentru ca aspectul “de nou” sa fie mentinut mai mult timp, VADAUTO va recomanda sa aveti grija de automobil, prin respectarea urmatoarelor: – sa va spalati masina regulat – sa va parcati masina la umbra Colaboram cu firmele de asigurari RCA si CASCO. 

Nu lasa un “accident” sa stearga de pe caroserie, frumusetea automobilului tau.

Si ca sa va usuram viata, va punem la dispozitie, pe perioada “infrumusetarii” auto, un automobil din parcul propriu (in limita stoc disponibil).

Sute de clienți fericiți

DE CE SĂ ALEGI VADAUTO?

car-inspection
SW-DistractedDriving-Clean-1
Ce spun

Clientii

PROGRAM ITP

Luni-Vineri : 08:00 – 20:00
Sambata: 09:00 – 14:00
Duminica: Inchis
Programeaza-te

PROGRAM SERVICE

Luni-Vineri : 8:00 – 17:00
Pauza de masa:  12:00 – 13:00 
Sambata: Cu programare
Duminica: Inchis

CONTACT

Statie ITP Cluj Napoca, Str. Alverna nr. 40
Service Cluj Napoca, C-tin Brancusi nr. 91
Service & ITP Cluj Napoca, Calea Someseni nr. 34
Tel: 0371 236 221  |  contact@vadauto.ro

Abonează-te la

Newsletter

Acum te poti abona la Newsletter-ul VADAUTO ca sa ai acces la ofertele actuale, reduceri si multe alte surprize. 

Acest site foloseste cookies. © Copyright VadAuto.ro. Crafted with by  Branziba