STATIE ITP

AUTORIZATA RAR

Inspectia Tehnica Periodica, cunoscuta mai ales cu prescurtarea ITP, este o verificare tehnica a autovehiculului care atesta capacitatea acestuia de a participa in conditii de siguranta la trafic. Este evaluat atat gradul de siguranta pe care masina il poate oferi tuturor participantilor la trafic, cat si nivelul de poluare pe care il emite. De asemenea, in timpul procedurilor ITP este verificata categoria de folosinta a autoturismului.

Perioada la care trebuie realizat ITP-ul variaza in functie de mai multi factori. Printre acestia se numara vechimea automobilului, dar si tipul acestuia. Prin tip facem referire la numarul de locuri si la dimensiuni.

Cazul cel mai uzual este cel in care Inspectia Tehnica periodica se efectueaza o data la doi ani pentru fiecare autovehicul care are maximum 8 locuri (in afara de cel al soferului) si maximum 12 ani vechime. Indiferent de cat de des se specifica in lege ca trebuie realizat ITP-ul acea perioada trebuie respectata cu strictete in cazul in care nu dorim sa fim pusi in fata unei amenzi nu tocmai mici, si alte consecinte.

LA VADAUTO SCAPI DE ITP FARA BATAI DE CAP

Fiecare sofer trebuie sa prezinte inaintea verificarii de specialitate anumite documente. In prima faza, specialistii masoara compozitia chimica a gazelor eliberate in atmosfera, precum si nivelul zgomotului pe care masina il produce in mod curent. Este analizata apoi starea de functionare a sistemului de franare. La final, sunt evaluate o serie de mecanisme vitale pentru siguranta circulatiei, de la sistemele de suspensie, rulare si directie, si pana la functionarea farurilor.

VADAUTO

STATIA TA ITP DE INCREDERE

Daca sunteti prinsi circuland fara ITP valabil, înmatricularea autovehicolului va fi suspendată automat, iar daca in continuare circulati cu acel automobil riscati atât o amendă pentru lipsa ITP-ului valabil, cât și una pentru condusul în timpul suspendării înmatriculării, totalul putând să ajungă la 5.800 de lei.

In cazul in care înmatricularea autovehicolului dvs. a fost suspendata datorita lipsei ITP-ului , va trebui sa efectuati o verificare, prin care sa prezentati ca autovehiculul este in stare perfecta de functionare, la unul din sediile R.A.R.

Se recomanda sa alegeti o statie ITP de incredere, dotata dupa cele mai noi tendinte, cu profesionisti cu experienta! Efectuarea ITP-ului nu este si nici nu trebuie sa fie o problema. Statia autorizata RAR a societatii Vadauto va asteapta cu intreaga gama de servicii, la preturi avantajoase.

ACTE NECESARE

PENTRU EFECTUAREA ITP-ULUI

ITP

IN CE CONSTA ITP-UL

ITP

OFERIM SERVICII ITP PENTRU

Sute de clienți fericiți

DE CE SĂ ALEGI VADAUTO?

car-inspection
SW-DistractedDriving-Clean-1
Ce spun

Clientii

PROGRAM ITP

Luni-Vineri : 08:00 – 20:00
Sambata: 09:00 – 14:00
Duminica: Inchis
Programeaza-te

PROGRAM SERVICE

Luni-Vineri : 8:00 – 17:00
Pauza de masa:  12:00 – 13:00 
Sambata: Cu programare
Duminica: Inchis

CONTACT

Statie ITP Cluj Napoca, Str. Alverna nr. 40
Service Cluj Napoca, C-tin Brancusi nr. 91
Service & ITP Cluj Napoca, Calea Someseni nr. 34
Tel: 0371 236 221  |  contact@vadauto.ro

Abonează-te la

Newsletter

Acum te poti abona la Newsletter-ul VADAUTO ca sa ai acces la ofertele actuale, reduceri si multe alte surprize. 

Acest site foloseste cookies. © Copyright VadAuto.ro. Crafted with by  Branziba