REPARATII ȘI INLOCUIRE MOTOARE CLUJ

Despre

REPARATIA MOTORULUI

Motorul poate fi, si este, considerat de multi, inima automobilului nostru. Piesa fara de care nimic din tot ceea ce presupune un autoturism, prin procesul lui de functionare la baza, nu ar putea fi realizabil.

Miscarea in sine a masinii pe carosabil, si nu numai, nu ar putea fi realizata fara existenta acestei piese revolutionare.

Cu atat mai mult, de aici putem deduce, ca in momentul in care este necesara reparatia motorului, munca trebuie facuta ca la manual, pentru a nu se omite vreun proces sau vreo componenta, acestea putand realiza probleme care nu vor mai putea beneficia de reparatii.

Desi implica costuri ridicate, reparatia unui motor trebuie realizata cu rabdare si atentie de catre o echipa de profesionisti care sunt constienti de importanta acestei munci si de indispensabilitatea motorului in intreaga arhitectura a masinii.

De asemenea daca lucrurile enumerate mai sus, nu sunt respectate, iar reparatia motorului nu este realizata cu atentie, este posibil, in cel mai bun caz, ca dupa prima ‘reparatie’ sa fie nevoie de o alta reparatie, mai severa, ceea ce implica din nou bani si timp.

Nu mai trage?

In cazul aparitiei unor probleme la motor se pot lua mai multe masuri, in functie de gradul de distugere/defectiune al respectivului motor, dar aceasta decizie trebuie luata de catre posesorul automobilului impreuna cu persoane autorizate sa inspecteze problemele aparute in general la masini, si in special la motor.

Astfel motorul poate fi reparat, daca gravitatea defectiunii nu este ridicata, inlocuit cu unul de pe o alta masina sau, in cel mai negativ scenariu, exista imposibilitatea de a mai fi reparat autoturismul.

Remediem orice problemă

Motorul mașinii tale e pe mâini bune

Motorul poate fi reparat, in principiu, daca nu are parcursi peste 200.000 km si daca are o durata de viata de aproximativ 10-15 ani. Pe langa aceste conditii, motorul trebuie sa prezinte defectiuni care ar putea fi reparate. In cazul in care, masina are doar un an, si 10.000 de km parcursi, dar are motorul spart, nu se mai poate face nimic.

Daca reparatia motorului este realizabila, odata ce este gata reparatia in sine, nu s-a terminat tot. O atentie ridicata trebuie acordata si garantiei primite.

La service-ul VadAuto, siguranta clientului este in prim plan, de aceea realizarea unei astfel de lucrari devine prioritara si procesul este dus la sfarsit cu cea mai mare responsabilitate.

Nu mai trage? Sună acum!

Sute de clienți fericiți

DE CE SĂ ALEGI VADAUTO?

car-inspection
SW-DistractedDriving-Clean-1
Ce spun

Clientii

PROGRAM ITP

Luni-Vineri : 08:00 – 20:00
Sambata: 09:00 – 14:00
Duminica: Inchis
Programeaza-te

PROGRAM SERVICE

Luni-Vineri : 8:00 – 17:00
Pauza de masa:  12:00 – 13:00 
Sambata: Cu programare
Duminica: Inchis

CONTACT

Statie ITP Cluj Napoca, Str. Alverna nr. 40
Service Cluj Napoca, C-tin Brancusi nr. 91
Service & ITP Cluj Napoca, Calea Someseni nr. 34
Tel: 0371 236 221  |  contact@vadauto.ro

Abonează-te la

Newsletter

Acum te poti abona la Newsletter-ul VADAUTO ca sa ai acces la ofertele actuale, reduceri si multe alte surprize. 

Acest site foloseste cookies. © Copyright VadAuto.ro. Crafted with by  Branziba