Despre

DIAGNOZA AUTO

Prin procesul de diagnoza auto putem insuma toate operatiunile ce se traduc prin verificari si diferite masuratori efectuate asupra autoturismului. Aceste procedee sunt reaizate cu scopul de a cerceta eventualele defectiuni aparute la autoturism si gravitatea acestora.

Pentru a se putea realiza aceasta diagnoza auto corect si relevant, se pot utiliza, in ziua de astazi, diferite software-uri de diagnoza auto: fie tester-ele auto, fie interfetele de diagnoza auto.

Utilizarea software-urilor pentru a putea completa procesul de diagnoza auto, a devenit atat de populara in prezent datorita faptului ca producatorii de automobile au ales si ei sa introduca in constructia masinilor, computer-e de bord care sunt responsabile cu functionarea corecta a partii electronice a autoturismelor, care ocupa un procent din ce in ce mai mare din arhitectura masinii.

Erori în bord? Te ajutăm noi!

Chiar daca, de cele mai multe ori, in bord este semnalizat printr-un martor sau printr-un mesaj, orice defectiune aparuta la masina exista si unele probleme care nu sunt afisate in bord, poate chiar datorita defectiunii la computer-ul de bord.

Si in unele cazuri, chiar daca eroarea este semnalizata in bord, nu putem sa ne dam seama exact despre natura ei sau cum ar putea fi rezolvata.

Cu noi, ești pe mâini bune

Consultă un specialist

Insa, prin procesul de diagnoza auto, nu se intelege doar remarcarea unor erori, aceasta este o greseala pe care o fac multi detinatori de autoturisme. In cadrul procesului de diagnoza auto se verifica parametrii de functionare al intregului sistem al autoturismului, si compararea acestor valori cu cele pe care ar trebui sa le aiba.

Odata ce este depistata o problema, nu se termina procesul de diagnoza. Trebuie verificat daca respectiva problema este clara si se refera doar la componenta respectiva, indicata in urma diagnozei, sau daca problema este mult mai complexa si se afla undeva in spate.

Datorita acestor factori, si nu numai, nu este recomandat sa realizati diagnoza auto pe cont propriu, pentru ca astfel ati putea identifica o eroare si sa ajungeti la concluzia gresita , iar problema adevarata ar putea fi mult mai mare.

Nu lăsa problema să se agraveze.

Sute de clienți fericiți

DE CE SĂ ALEGI VADAUTO?

car-inspection
SW-DistractedDriving-Clean-1
Ce spun

Clientii

PROGRAM ITP

Luni-Vineri : 08:00 – 20:00
Sambata: 09:00 – 14:00
Duminica: Inchis
Programeaza-te

PROGRAM SERVICE

Luni-Vineri : 8:00 – 17:00
Pauza de masa:  12:00 – 13:00 
Sambata: Cu programare
Duminica: Inchis

CONTACT

Statie ITP Cluj Napoca, Str. Alverna nr. 40
Service Cluj Napoca, C-tin Brancusi nr. 91
Service & ITP Cluj Napoca, Calea Someseni nr. 34
Tel: 0371 236 221  |  contact@vadauto.ro

Abonează-te la

Newsletter

Acum te poti abona la Newsletter-ul VADAUTO ca sa ai acces la ofertele actuale, reduceri si multe alte surprize. 

Acest site foloseste cookies. © Copyright VadAuto.ro. Crafted with by  Branziba