POVESTEA VADAUTO

VADAUTO

SERVICE-UL TĂU TĂU DE ÎNCREDERE

De ce?
Pentru ca s-a “născut” pe baza încrederii și a pasiunii, insuflate proprietarului încă de la o varsta precoce.

Ce legatura are calitatea service-ului cu copilăria?

Știi de ce “pe vremuri” produsele, de la covoare până la pantofi, pardesie s.a.m.d., erau făcute “de calitate”? Va spunem noi (echipa VADAUTO), pentru ca omul din spatele produselor respective, se trage dintr-o familie cu traditie pentru realizarea acelui produs; pentru că pasiunea pentru activitatea sa, a fost insuflata de la o varsta frageda, cand mintea îți este deschisa iar încrederea și pozitivismul care îl simți te ajuta sa asimilezi mai ușor o informație, o indemanare s.a.m.d., iar ca bonus, ai si o imaginatie bogata, esentiala daca vrei sa progresezi, sa cresti într-un domeniu, în gandire.

Sa nu uităm ca și omul care iti insufla toate astea este persoana pentru care nutresti atat iubire cat și respect, familia iti este primul grup de prieteni, iar de aici pana la perfecțiune, practica constanta a umplut golul.

“Vreau sa fiu ca tata într-o buna zi...“

Visul unui copil și măiestria unui părinte au prins contur în anul 2013 cand service-ul auto VADAUTO a luat naștere in Cluj-Napoca. Anul 2013, an în care copilul și-a împlinit visul, iar părintele a înțeles ca a făcut o treaba buna, a creat un adult responsabil, pasionat, care urma nu numai sa impartaseasca cu lumea tot ce a invatat legat de reparații de autovehicule, dar care va mai pune pietre la temelia creata de parinte; facem o casa mai mare pentru masini cu mai multe servicii, pentru ca în final asta reprezinta un service VADAUTO, casa unde orice autovehicul cu masa totală maximă autorizată (MTMA) de pana la 3,5t, dar sa nu depaseasca masa proprie 3t și o înaltime maxima de 2.5m) în nevoie de reparație sau de verificare este bine primit și bine tratat, exact ca un copil care se întoarce în casa parinteasca cand trece printr-o perioada mai grea și care încearcă orice e omenește posibil pentru a-l ajuta.

EXPERIENȚA VADAUTO...

…pusă în serviciul autovehiculelor voastre,

dragi clienți, nu a fost acumulată de astăzi sau de ieri, este de mulți ani, doar ca a trecut din mâinile unui părinte în mâinile unui copil, astăzi adult. Începutul a fost mai simplu, pentru că vremurile erau mai simple, numărul de masini mai limitat și deschiderea către nou, sa spunem așa, era și ea limitata dar dorită. Pana sa ajungem la formula actuala, VADAUTO, s-a depus multă munca, s-au făcut sacrificii, dar totul a meritat, pentru ca astăzi putem sa fim în serviciul vostru, proprietari de autovehicule, sa va oferim ajutor profesional de calitate.

Pentru a ne consolida o relatie pozitiva cu voi, clientii nostri, am inteles ca trebuie sa fim mai deschisi, sa nu ținem ascunsă istoria completa a firmei, sa impartasim cu voi cronologia acesteia, ca să puteți înțelege ca nu “am răsărit ca ciupercile după ploaie” pe piata clujeana de reparații autovehicule, suntem de multi ani in slujba voastra si implicit al automobilului detinut. Anii ‘90 au reprezentat incepturi noi pentru tara noastra; libertatea de exprimare, de gandire, libertatea de a calatorii, au fost doar inceputul a ceea ce urma pentru romani.

Începutul VADAUTO

a fost sub titulatura “GusVAD”. În 1992, Vaida Augustin, pasionat de mecanică si dornic să-și transforme pasiunea în meserie, nu a așteptat sa ii dea nimeni valoare; cu sprijinul soției și cu motivatia de a le oferi tot ce e mai bun celor doi copii, și-a luat destinul în propriile mâini și-a improvizat un atelier în curtea casei sale, sub o copertină. În ciuda decorului simplist, clienții nu au intarziat sa apara iar ca urmare a calității reparatiilor la autovehicule, acesta a putut sa reinvesteasca castigul pentru a oferi mai mult clienților.

VADAUTO

Primul atelier

În anul 1997 își deschide propriul atelier situat pe strada Constantin Brancusi, precum și un magazin de piese auto. Acum reparațiile nu se mai fac într-un atelier improvizat ci într-un atelier profesional, cu acces rapid la piese de schimb; procesul de reparație devine astfel mai rapid, mai eficient. 2013, nume nou, idei noi, viziune nouă, dar aceeași pasiune pentru domeniul auto și respect pentru clienți.

Cu sprijinul și binecuvântarea părintelui, novicele preia firma și pastreaza în nouă denumire cuvantul “VAD” ca tribut pentru “maestru” dar și pentru a-si aduce aminte mereu de unde a pornit și adaugă cuvântul “AUTO” , prescurtare de la automobil.

ÎN MOMENTUL ÎN CARE ÎȚI ADUCI MAȘINA ÎN SERVICE-UL VADAUTO…

…faci parte deja din familia noastra. În același an deschidem și primul ITP (Inspectie Tehnica Periodica) situat pe str. Alverna 40. Următorii ani ai firmei sunt reprezentați de doua idealuri, perfecționare și extindere.

Lucrăm constant pentru a ne imbunatatii servicile oferite și pentru a crea servicii noi. Între 2014-2015 renovam magazinul de piese auto și atelierul de reparații, situate pe str. Constantin Brâncuși 91, pentru a oferi o ambianță mai plăcută clientiilor nostri și a ne perfecționa serviciile deja oferite de reparații auto. Anul 2016 este marcat de un pas important pentru firma.

Un nou punct de lucru

Odată cu deschiderea unui nou punct de lucru VADAUTO,

pe Calea Someseni 34, dorinta noastra de a ne extinde si a crea o oferta mai ampla pentru clienții noștri a prins și mai bine contur. Spațiul mare, pus acum la dispoziție, a permis creșterea numărului de angajați și creșterea numărului de servicii oferite. Aici se afla și cel de-al doilea punct de ITP. Anii ce au urmat până în prezent dovedesc că stă în spatele celor afirmate, dorind sa oferim cat mai mult celor care intra in casa noastra. În anul 2018 am achiziționat echipamente pentru DPF(curatare filtru de particule).

Anul 2019 se arată un an fructuos și plin de nou nu doar pentru noi ca firma ci și pentru Cluj-Napoca; VADAUTO își trece în portofoliul de activitate schimbarea motoarelor pentru autovehicule marca Land Rover și Jaguar, fiind și singurii din Cluj la care puteți apela în caz de nevoie iar prin implementarea sistemului BMW de citire chei, am devenit și primul service independent cu acces direct la baza de date BMW. Tot în anul 2019 am implementat și proiectul pe fonduri europene pentru turbine dar și pentru tinichigerie și vopsitorie auto. 

Povestea VADAUTO CONTINUĂ

Anul 2020 se anunța unul plin, urmează deschiderea departamentului de tinichigerie și vopsitorie auto precum și departamentul de reconditionare turbine, acestea vor ieși “ca noi” din service, locația Calea Someseni nr. 34. Sectorul de activitate VADAUTO este în continua creștere; în cazul reconditionarii motoarelor 2.7 , 3.0 și 4.4 diesel, pentru automobile marca Land Rover și Jaguar, va asiguram serviciul complet de schimbare a motorului.

VADAUTO este în serviciul tău prin efortul susținut al familiei. Intra si tu in familia noastra VADAUTO

ACCESIBILITATE

PENTRU TOTI CETATENII

Pentru a promova egalitatea de sanse si tratament acorda atentie accesibilatatii pentru toti cetatenii la produsele, spatiile si infrastructura care sunt furnizate sau deschise publicului. Principalul document strategic in domeniul egalitatii de sanse si tratament adoptat de catre companie este Strategia europeana 2010-2020 pentru persoanele cu handicap: un angajament reinnoit pentru o Europa fara bariere (COM/2010/0636 final).

Pornind de la datele si conceptele din Strategia europeana 2010-2020 pentru persoanele cu handicap compania a luat urmatoarele masuri:

  • A achizitionat o rampa de acces pentru scari, pentru a facilita accesul in birourile companiei , finantata prin Programul POR 2014-2020 cod SMS 103895;
  • Exista rezervat in permanenta si marcat corespunzator un loc de parcare pentru persoanele cu dizabilitati;
  • Angajatii firmei sunt instruiti trimestrial cu privire la egalitatea de sanse, nediscriminare, egalitate de gen, persoane cu dizabilitati;
  • Toate compartimentele spatiului in care isi desfasoara compania activitatea sunt semnalizate cu panouri scrise cu litere mari lipite pe pereti si/sau pe pediment;
  • Pe pagina de web a companiei sunt postate diverse comunicate in ceea ce priveste egalitatea de sanse, precum si facilitatile de acces oferite de firma pentru persoanele cu dizabilitati.
Sute de clienți fericiți

DE CE SĂ ALEGI VADAUTO?

car-inspection
SW-DistractedDriving-Clean-1
Ce spun

Clientii

PROGRAM ITP

Luni-Vineri : 08:00 – 20:00
Sambata: 09:00 – 14:00
Duminica: Inchis
Programeaza-te

PROGRAM SERVICE

Luni-Vineri : 8:00 – 17:00
Pauza de masa:  12:00 – 13:00 
Sambata: Cu programare
Duminica: Inchis

CONTACT

Statie ITP Cluj Napoca, Str. Alverna nr. 40
Service Cluj Napoca, C-tin Brancusi nr. 91
Service & ITP Cluj Napoca, Calea Someseni nr. 34
Tel: 0371 236 221  |  contact@vadauto.ro

Abonează-te la

Newsletter

Acum te poti abona la Newsletter-ul VADAUTO ca sa ai acces la ofertele actuale, reduceri si multe alte surprize. 

Acest site foloseste cookies. © Copyright VadAuto.ro. Crafted with by  Branziba